2020 – це красива цифра і цілий рік можливостей, – вважає Володимир Харкавий

Ще років двадцять тому 2020 рік здавався неймовірно далеким та фантастичним. Літаючі автівки, освоєння космосу, міжпланетні протистояння та люди-роботи – це лише частина того, як показували майбутнє у своїх фільмах відомі світові кінорежисери. Напередодні Нового року ми запитали відомих тернополян як вони колись уявляли 2020 рік. А також чим запам’яталися та схвилювали минулі роки та які плани на наступне десятиліття? Ну і звісно, не обійшлося без привітань зі святами.

Володимир Харкавий (засновник та очільник гастропаб NATURA)

Кожен дивиться у майбутнє крізь призму багажу власних знань. Я розумів, що не літатимуть авто і не запрацює телепортація, але приємно дивує поширеність приладу, який дарує весь світ в кишені – смартфону і його можливостей.

А запам`ятались більше події політичного, економічного характеру одразу від 11.09.2001. Шкода, що ми стільки зусиль витрачаємо марно, з метою знищення одне одного.

І звичайно згадую революції гідності в Україні, які важким шляхом підняли свідомість громадян на новий рівень. Думаю, саме зараз час швидких змін, і це старт десятиріччя, яке нас здивує технічними проривами, зокрема, в медицині, заміна живого працівника на робота, відбудеться масова електрифікація транспорту та підключення штучного інтелекту в рутинні процеси життя людей.

Свої ж десять я присвячу освіті особистій та близьких людей, щоб жити й працювати в ногу зі світом. Маю надію, що новий підхід до освіти дітей в Україні буде обдуманий, з перспективою розвитку технологій та макроекономіки, і врешті припиниться маніпуляція українцями, а натомість політики зосередяться на зростанні добробуту держави!

Тернополяни, 2020 –  це красива цифра і цілий рік можливостей, тож не витрачайте його марно, а розвивайтесь особисто та допомагайте іншим!

Поширити:

Post Author: Diana