Краще піци може бути тільки класична піца від «Автопорт»

Піца – це дивовижна страва, яка смакує за будь-якої нагоди і ніколи не набридає. Таємниця її успіху проста – це можливість експериментувати зі смаками, свіжі продукти та хрумка скоринка, досягнути якої можна лише при умові випікання на дровах. А тягучість розплавленого сиру та духмяні спеції насправді нікого не залишать байдужим.

Піца – це гаряча страва, яка поєднує в собі і гарнір, і основне блюдо. Вона ситна та водночас легка, проста та вишукана, доречна у будь-яку пору року та дня. Насправді її придумали вже дуже давно – в античному світі нею ласували і знатні патриції, і прості плебеї. І дотепер вона не втрачає своєї популярності серед молодих і старих. І можна сміливо прогнозувати, що такою затребуваною вона буде ще багато-багато років.

Класика в асортименті піц від «Авпорт»

Порахувати, скільки різновидів піци існує на даний момент – неможливо. Більше того, вони з’являються ледь не щодня в руках професійних піцайоло та кухарів-любителів. Проте класичні варіанти страви на те й вважаються класикою, тому що не загубилися в цьому мінливому світі і мають численну армію прихильників.

Мережа закладів харчування «Автопорт» зробила ставку саме на класичне виконання популярної страви. Її готують за оригінальними рецептами із найсвіжіших продуктів та натуральних спецій, але найсмачніша піца в Тернополі від «Автопорт».

Тісто – тоненьке, дріжджове, випікається у спеціальній печі на дровах при певній температурі. Обов’язковим інгредієнтом піци є моцарелла – м’який еластичний молодий сир з особливою нитчастою структурою, який виготовляється із буйволячого чи коров’ячого молока або ж з їх суміші.

  • Поло – різновид класичної страви, основу начинки якої становить варене куряче філе та червоний соус (томатний). Ретельно підібрані спеції та пряні трави роблять смак піци злегка пікантним та ніжним. Це чудовий варіант для тих, хто не любить чи не може їсти гострі страви та слідує за фігурою.
  • Салямі – піца, до складу котрої входить сировялена ковбаса зі спеціями, яку виготовляють в Італії. Має характерний виражений смак, котрий доповнюється ніжністю томатів. Для любителів гострої їжі доступна піца Салямі з добавкою перцю чілі.
  • Прошутто-фунгі – класичний різновид піци з червоним соусом. Смак томатів якнайкраще поєднується із прошутто – тонко нарізаною шинкою із окосту найвищої якості, щедро натертої сіллю. Свиней для виробництва цього м’ясного делікатесу вирощують спеціально – їх раціон включає каштани та сироватку, що залишилася після виробництва пармезану. Другим компонентом піци є свіжі печериці.
  • Квадро-формаджі – піца, яку просто обожнюють любителі сиру, адже начинку для неї готують із чотирьох різних сортів молочного продукту. Кожен із них має власний смак та є справжнісінької гордістю Італії. Ідеальним доповненням страви є білий соус.

Не думайте, якої піцою порадувати сьогодні себе та своїх рідних. Замовляйте їх усі, тим більше, що з цінами «Автопорту» це зробити зовсім не важко!

Поширити:

Post Author: Diana