На Тернопільщині в закладах громадського харчування продовжують діяти карантинні обмеження

Мешканцям Тернопільщини нагадують, що в закладах громадського харчування продовжують діяти обмеження.

Правила роботи закладів громадського харчування в умовах карантину в зв’язку із COVID-19:

  • Температурний скринінг працівників;
  • Наявність антисептиків для обробки рук персоналу та клієнтів;
  • Обслуговування клієнтів на відкритих літніх майданчиках, а в приміщеннях – за умови наявності рішення місцевих органів влади, враховуючи епідситуацію;
  • Відстань між сусідніми столами не менше 1,5 м та розміщення не більше 4-х клієнтів за одним столом;
  • Видача замовлень через спеціально облаштоване вікно або через вхідні двері закладу;
  • Використання одноразового посуду або багаторазового, за наявності посудомийної машини;
  • Дотримання графіку прибирання приміщень кожних 2-3 години із застосуванням деззасобів;
  • Можливість безготівкового розрахунку;
  • Наявність рідкого мила, антисептиків та паперових рушників в санвузлах.

Забороняється:

  • Робота дитячих кімнат;
  • Приготування їжі на відкритих кухнях;
  • Функціонування буфетів самообслуговування;
  • Проведення свят, банкетів, майстер-класів, публічних подій за участю більше 10 осіб.

Поширити:

Post Author: Diana