Тернополян попереджають про небезпеку в індичому м’ясі

У крилах індички, з яких було виготовлено м’ясо механічного обвалювання, що експортувалося до України з Польщі  у кількості 4020 кг виявлено сальмонелу (Salmonella typhimurium).

У Головному управлінні Держпродспоживслужби в Тернопільській області просять негайно повідомити про виявлення даного товару в обігу (м. Тернопіль, вул. Микулинецька, 20, тел. (0352) 52-10-10).

Відповідно до статті 20 Закону України “Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів”, оператори ринку зобов’язані вилучати та/або відкликати у встановлених законом випадках харчові продукти, які перебувають в обігу, якщо встановлено, що ці продукти можуть спричинити шкідливий вплив для здоров’я людини.

Поширити:

Post Author: Diana