У Тернопільській області на дотримання карантинних вимог перевірили 788 об’єктів

У період локдауну, зокрема, з 15 по 21 січня на Тернопільщині працівниками Держпродспоживслужби здійснено 788 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання та виявлено порушення на 125 об’єктах.

До порушників застосовувалися відповідні заходи реагування: надано 125 приписів, рекомендації та пропозиції щодо усунення порушень, спільно з представниками Національної поліції під час рейдів складено 11 протоколів за ст. 44-3 ч.1 та ст. 44-3 ч.2 КУпАП, під час позапланових обстежень на предмет дотримання вимог Постанов Головного державного санітарного лікаря України працівниками Держпродспоживслужби складено 9 протоколів за ст.42 КУпАП,  інформувались органи місцевої влади.

Зокрема, було проведено обстеження таких об’єктів:

  • 103 заклади громадського харчування;
  • 462 об’єкти продовольчої торгівлі – 17 протоколів;
  • 110 об’єктів торгівлі непродовольчої групи товарів – 2 протоколи;
  • 8 агропродовольчих ринків – 1 протокол;
  • 18 готелів, мотелів, відпочинкових комплексів – порушень вимог локдауну виявлено не було;
  • 87 – інші заклади, в т.ч ТРЦ, перукарні, навчальні заклади, АЗС, вокзали, аптеки тощо.

В ході проведення моніторингових обстежень, з усіма працівниками та власниками об’єктів проводилися бесіди щодо профілактики коронавірусної хвороби.

Post Author: Редактор

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *