У Колегіумі-інтернаті «Знамення» відсвяткували випускний

У комунальній установі Тернопільської обласної ради «Колегіум-інтернат «Знамення» з поглибленим вивченням предметів духовно-просвітницького спрямування», що розташований  у Зарваниці Теребовлянського району відбувся випускний, або як ще його тут називають – День подяки.

Цьогоріч колегіум закінчили 15 вихованок з різних областей України.  Урочистості традиційно розпочалися Божественною Літургією, яку очолив голова комісії освіти і виховання УГКЦ Тернопільсько-Зборівської Архиєпархії о.Микола Медюх у співслужінні з духівниками колегіуму о. Зеновієм Пахолком та о. Петром Пастухом.

Лунали вітання і від педагогів, від батьків.  На святі по-особливому урочисто звучали імена успішних колегіанток, які були нагороджені дипломами за перемоги у предметних олімпіадах та конкурсах, грамотами за високі досягнення у навчанні, активну творчу та наукову діяльність у колегіальному житті.

Долучилися до вітань випускниць їхні наступниці – десятикласниці. Вони подарували своїм подругам власноруч виготовлені торбинки, оздоблені вишивкою, в які поклали Новий Заповіт, просфору та пучечок солі.

Поширити:

Post Author: Diana