Міс та Містер з тернопільського педу поїдуть у Європу

Сьогодні, 9 квітня, у Тернополі обиратимуть «Міс та Містера ТНПУ – 2019». За ці титули змагатимуться семеро дівчат і семеро хлопців, які впродовж вечора зачаровуватимуть публіку не лише своїм виглядом, але й талантами.

Такий конкурс у стінах педагогічного університету відбуватиметься вперше, адже у попередні роки тут обирали лише Міс. Цього ж року правила вирішили трохи змінити, давши змогу показати себе не лише дівчатам, але й хлопцям.

«Ми вирішили трішки змінити формат через те, що минулорічний конкурс «Міс ТНПУ» відбувся на високому рівні. Саме тому ми подумали, що можемо показати і наших хлопців, щоб вони теж позмагалися у цьому конкурсі», – розповідає голова студентської профспілки Ярослав Обач.

Одна з організаторів конкурсу Христина Банаховська каже, що підготовка до свята тривала кілька місяців.

«Кастинг відбувся у жовтні минулого року , а в листопаді вже розпочалися репетиції. Всі бажаючі, хто подав свої заявки, прийшли на кастинг, де мали нагоду розповісти про себе та продефілювали . Таким чином журі вибрало гідних учасників, які можуть приймати участь у конкурсі «Міс та Містер ТНПУ – 2019», – зазначила дівчина.

Під час конкурсу зі сцени актового залу ТНПУ хлопці та дівчата покажуть дефіле у купальниках та вечірньому вбранні, також учасники продемонструють свої таланти.

Оцінювати конкурс та обирати переможців буде журі, яке виставлятиме бали за кожен вихід.

Головним призом, який отримає Міс та Містер буде путівка в Європу.

 

Поширити:

Post Author: Diana