Жителі Озернянської громади не заперечують проти нових тарифів?

Сьогодні, 15 січня, заплановано провести сесію Озернянської сільської ради. В порядку денному десяток питань, проте, досить дивно, що немає найактуальнішого на сьогоднішній день питання, а саме заяви по підвищенні тарифів.

Нагадаємо, цими днями по всій Україні люди виходять на акції протесту, а ради всіх рівнів звертаються до керівництва держави щодо неприпустимості підвищення тарифів на комунальні послуги для населення.

Незважаючи на те, що у своїй передвиборчій програмі голова Озернянської ОТГ Ростислав Бідула обіцяв підтримувати соціально-незахищені верстви населення, зараз він ніяк не реагує на неприпустимий крок з боку влади – кидання українців за межу виживання. Замість того щоб підтримати людей, він вже другу сесію намагається “пропхати” положення про преміювання, саме це питання стоїть одним із перших у списку сьогоднішнього порядку денного.

Виглядає, що пану Бідулі байдуже, як жителі громади зможуть виживати в ситуації тарифного геноциду, влаштованого центральною владою. Чи можливо він в такий спосіб підіграє провладній партії, надіючись на їхню підтримку в майбутньому?…

Поширити:

Post Author: Diana