Михайло Головко: «Весь світ має зрозуміти і відкрито визнати злочинну сутність москви»

90 років тому російський комуністичний тоталітарний режим здійснив намір сталіна — геноцид української нації. Це був цілеспрямований злочин проти десятків мільйонів українців. Вони знали, що опір народу не здолає їхня орда, і вдалися до грубої, антигуманної сили проти людства.
“Свій злочинний характер москва проявляє і сьогодні, відчувши незламність армії — б’є по мирному населенню, завдає збитків енергосистемі, відриває від цивілізації. Тому весь світ має зрозуміти і відкрито визнати злочинну сутність москви.
Станом на 2022 рік Голодомор 1932—1933 років геноцидом українського народу визнали 22 країни світу. Це визнання і засудження для нас є надважливим, адже історія — циклічна, а росія її фальсифікує і викривлює задля подальшого терору. Досить загравати з москвою, закриваючи очі на її злочини. Визнання Голодомору геноцидом світовою спільнотою має притягнути росію до відповідальності на усіх рівнях, до відшкодувань та компенсацій.
Світ має завадити повторенню злочинів москви, стати юридичним гарантом безпеки українців у сусідстві з країною-агресором та змусити росію відповісти за злочини проти українців, які не мають терміну давності”, – наголосив голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко.
Поширити:

Post Author: Diana