Ірина Музика

Померла тернопільська співачка Ірина Музика

Сьогодні, 26 липня, померла солістка тернопільського гурту «Фіра».

«За декілька сотень кілометрів від Тернополя я дізналася про смерть Ірини Музики. Ми навчалися у школі №19. Я була знайома з її сестрами та мамою. Її племінник відвідував міський літній табір, який я організовувувала. А потім був проект «Мрія на всіх 2018». Важливою частиною проекту була Іра разом із гуртом «Фіра». Адже багато хто пам’ятає кліп, де здійснили мрію хлопця Сергія, а саме винесли його на Говерлу. Сумуємо зі всією родиною  Вічна тобі пам’ять, дівчино», – написала на Facebook сторінці спортсменка Лілія Проць.

Тернопільський журналіст Тарас Савчук зізнався у творчій любові співачці.

 «Спочивай з миром Ірина Музика. Я дуже любив і любитиму твій спів. Співчуття родині…», – повідомив на Facebook сторінці.

А журналістка Наталка Колтун на сторінці у соціальній мережі назвала Ірину найпозитивнішою людину, яку тільки знала: «Найпозитивніша людина, яку знала. І найталановитіша співачка. Я не можу зрозуміти, чому так влаштований світ. Співчуваю Сергієві і дітям. Іруся залишила по собі гідний спадок і дуже світлу пам’ять».

Панахида відбудеться сьогодні о 19:00 годині в Домі печалі, що на вулиці Микулинецькій в Тернополі. Похорон Ірини Музики завтра, 27 липня. Розпочнеться він в Домі печалі об 11:00 годині, продовжиться у селі Великий Глибочок Тернопільського району, де за словами учасників гурту «Фіра», похоронять співачку.

Поширити:
Джерело: Тернопільська газета