Алла Злочевська

Кременчанку Аллу Злочевську випустили під заставу

Жінку затримали на хабарі.

24 липня на сайті «Тернопілька газета» повідомили, що працівники Нацполіції та управління стратегічного розслідування затримали на хабарі – заступницю голови Кременецької РДА Віталія Кудлака – Аллу Злочевську.

За попередньою інформацією, чиновниця вимагала та отримала 30 тисяч доларів хабаря за позитивне рішення з передачі комунального майна, площею 3000 м кв, в оренду, з подальшим правом викупу.

Гроші чиновниця отримувала частинами та загальна сума становила 30 тисяч доларів.

26 липня, у прокуратурі та поліції повідомили, що підозри отримали ще троє чиновників на Кременеччині, причетних до даної корупційної схеми.

На підставі зібраних доказів Аллі Злочевській було повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави в розмірі 240 тисяч гривень та винесено ухвалу про відсторонення від займаної посади на час досудового розслідування.

Чиновницю випустили під заставу у розмірі – 240 тисяч гривень, але відсторонили від посади.

«Так, мене відсторонили від займаної посади. Так, за мене внесли заставу та  я зараз не під вартою. Дійсно, у цій справі багато викривленої інформації, але тікати з країни чи виїжджати – не збираюсь. Бо це єдиний спосіб висвітлити своє ім’я – іншого у мене немає. Кременчанка я не перший день та до цього часу жодних гріхів за мною не було помічено. Щодо ширшого коментаря, на жаль, по слідству є заборона розголошувати певну інформацію. Обов’язково надам її, щойно завершать кримінальне провадження», – розповіла пані Алла.

Також запевнила, що знає, кому потрібно це все «роздувати». Проте говорити поки що вірверто про це не може.

Щоб все зрозуміти – варто переглянути всі сесії Кременецької міськради на офіційному сайті установи.

Поширити:
Джерело: Тернопільська газета