Віктор Гунька став головним лікарем КП «Залозецької районної лікарні»

Професійне спрямування Віктора - отоларинголог.

Про новий етап у своїй кар’єрі розповів новопризначений головний лікар на сторінках у соцмережах.

Про це повідомляє видання Голос.

«Рівно два роки, як я лікар. Від сьогодні – головний. Буду відвертим, я в приємному шоці. Всі, хто не перший день зі мною, ви знаєте, яку дорогу я пройшов до цього моменту. Дякую за кількість привітань і віри в мене. Дякую за довіру громаді. Новий етап у моєму житті. Штат – 80 людей. Впевнений, незабаром ви побачите багато позитивних змін, але про це згодом», – повідомляє на інстаграм-сторінці головний лікар.

Новиною поділився і сам голова Залозецької селищної ради Андрій Нога.

«Сьогоднішній день приніс нове дихання в нашу Залозецьку лікарню, розпорядженням селищного голови призначено нового головного лікаря КП «Залозецька районна лікарня» Гуньку Віктора Ярославовича.

Щиро вітаємо Віктора Ярославовича з призначенням на посаду, бажаємо плідної праці, великого терпіння,  постійного розвитку,  розуміння та підтримки колективу.

Нехай Вас береже Бог, а робота приносить задоволення на благо усіх пацієнтів», – додав очільник громади.

Збори колективу на чолі з головою Залозецької селищної ради Андрієм Ногою

Хто ж такий Віктор Гунька?

Чоловік обрав професію ще в дитинстві. Уже в зрілому віці йому довелося пройти непростий шлях, аби опинитися там, де він зараз.

Віктор Ярославович навчався у Чортківському медичному коледжі. Після коледжу вступив на 2-ий курс Тернопільського національного медичного університету ім. І. Я. Горбачевського. А коли прийшов час проходити інтернатуру, поїхав у Київ. Як каже сам «за два роки в Олександрівській навчився дуже багато».

Згодом почалася війна і перший місяць довелося жити у лікарні. Попри прогнози та очікування, великого напливу пацієнтів не було, тож головний лікар сказав, що необхідності перебування у лікарні зараз немає. Віктор втратив усі прибутки через війну і можливості залишатися у Києві не було, тому вирішив повернутися в Тернопіль.

У Тернополі проходив випробовувальний термін у одному з медзакладів, але зупинився на Кременецькій опорній лікарні. Потім була робота у приватних кабінетах. Власне зараз Гунька Віктор Ярославович поєднує приватну практику у Тернополі і нове місце роботи.

Поширити:
Джерело: Голос