Представників молодіжних організацій нагороджено грамотами ТОВА

Молоді люди не раз доводили світові, що креативні, завзяті, патріотичні та незламні.

Сьогодні з нагоди Міжнародного дня молоді грамотами обласної військової адміністрації нагороджено молодь Тернопільщини за активну громадянську позицію, вірність ідеалам молодих українців, вагомий особистий внесок у розвиток державотворчих процесів.

«Вони – наше майбутнє, надія і рушійна сила змін у суспільстві. Ми живемо в часи великих викликів і саме їм доведеться вирішувати складні завдання, які стоять перед країною та народом. Вони вже показали, що здатні на багато: організовують волонтерські рухи, підтримують культуру, активно беруть участь у суспільному житті. Їхня небайдужість і прагнення до справедливості є прикладом для всіх нас», – зазначає у дописі заступник голови Тернопільської ОДА Віктор Устенко.

Особливу вдячності Віктор Володимирович висловив молоді, яка стоять на передовій, захищаючи Україну, але вони — герої нашого часу, приклад справжнього патріотизму і мужності.

Віддане служіння Батьківщині, готовність віддати найцінніше заради її свободи – найвищий прояв любові до рідної землі.

«Вірте в себе, підтримуйте одне одного і разом ми створимо країну, якою будемо пишатися. Майбутнє в ваших руках і я впевнений, що воно буде світлим та успішним», – додає Віктор Володимирович.

Поширити:
Джерело: Тернопільська газета