Ветеранам допомагатимуть в професійній реалізації після служби

Соціальне підприємство Lobby X вже 8 років займається рекрутингом в сили безпеки та оборони, охоплюють державний, громадський та корпоративний сектори.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці Тернопільського обласного ЦК та СП. 

Тепер ще й запускає новий напрям по роботі з ветеранами.

Карʼєрні консультанти надаватимуть ветеранам підтримку на шляху до працевлаштування та в пошуку професійного покликання після служби. Компанії, які користувалися їх послугами, вже звертаються до них з пошуком кандидатів-ветеранів.

У межах кар’єрного консультування ветеранам будуть допомагати скласти резюме з урахуванням навичок із військової служби, підготуватися до співбесіди, створити профіль на LinkedIn, підібрати вакансії в роботодавців, які адаптують свої умови праці до потреб ветеранів.

Працівники Тернопільського ОТЦК СП запрошують на консультування не лише тих, хто вже знає, чим хоче займатися після служби, а й тих, хто не розуміє, куди рухатися далі в професійній сфері.

Ветеранам допоможуть підсвітити їхні сильні сторони, розкажуть про кар’єрні та навчальні можливості, які пропонують громадські організації, держава й бізнес, та підтримають в пошуку професійного покликання.

«За період служби у військових можуть змінюватися пріоритети, цінності, життєві обставини. Ці особистісні зміни впливають на те, де і як люди хочуть реалізувати себе після служби. До нас вже звертаються ветерани, які хочуть бути корисними, робити те, що важливо, реалізовувати свої мрії про власну справу. Тож ми будемо підтримувати ветеранів та ветеранок на шляху пошуку сродної праці. Ми віримо, що саме професійна реалізація, а не просто наявність роботи — це те, що допоможе багатьом ветеранам знайти опори і сенси після служби, тому для нас це дуже важливий напрям роботи», — зауважила Ольга Бандрівська – керівниця воєнного департаменту Lobby X.

За словами засновника соціального підприємства, Lobby X стане місцем зустрічі роботодавців із ветеранами, які, зокрема, через них знайшли роботу в армії.

«Через нас проходять тисячі людей, яким ми допомагаємо знайти своє місце в армії. І ці ж люди після завершення служби зможуть звернутися до нас по підтримку в пошуку себе у цивільному житті. Ми хочемо, щоб військові бачили, що ми вже готуємось до їхнього повернення і готові надати підтримку, коли їм це буде потрібно», — розповів засновник соціального підприємства Владислав Грезєв.

Дізнатися більше про карʼєрне консультування та подати заявку на отримання послуги можна за цим посиланням https://veterans.thelobbyx.com/.

Група комунікацій Тернопільського ОТЦК та СП

Поширити:
Джерело: Тернопільська газета