Ангелом повертається додому Віктор Пасічник на позивний «Ведмідь»

Воїн 67-ї ОМБр з Тернопільщини загинув 9 вересня на Донеччині.

Ще у 2014-му році Віктор пішов на війну. Після АТО працював за кордоном, а з початку повномасштабного вторгнення повернувся та знову взяв зброю до рук.

Звістку про загибель воїна оприлюднив командир підрозділу 67 ОМБР Назар Сарабун.

«Якщо ви не знали Ведмедя – то ймовірно ви не знали, що таке щирий сміх. Якщо ви не знали Ведмедя – то ймовірно ви ніколи не відчували тотальну відвагу справжнього чоловіка! Якщо ви не знали Ведмедя – то не могли відчувати, що таке справжня добродушність, щирість, мудрість, творчість, сила, любов і дружба.

Юнацькі табори, мандрівки, вишколи, вечори під гітару. Піски, Савур-Могила, Київщина, Ізюм, Бахмут, Торецьк, Оріхово-Василівка, Часів Яр ще безліч просторів Донбасу, який ми пройшли разом.

Вдячний рідним за кращого сина України. Вдячний Богу за друга, воїна!

Віктор Пасічник – Кращий син України, відважний воїн, загинув в бою з московською навалою, герой, побратим, назавжди в строю!

Єдиним сенсом життя залишається помста… За полеглих побратимів, за безневинно скривджених і загиблих українців. Ми продовжимо твою боротьбу, ми тебе любили брате, ми безжально випалимо кожне кволе вороже тіло, до останнього подиху, за тебе друже! Спи спокійно! Любимо», – йдеться в повідомленні побратима «Вія».

Щирі співчуття родині. Низький уклін і вдячність батькам за гідного сина своєї країни.

Вічна пам’ять Герою!

Нагадаємо, що 14 березня 2023 року Віктора Пасічника нагороджено орденом «За мужність» III ступеня.

Поширити:
Джерело: Голос