На Тернопільщині перевіряють дотримання карантинних обмежень

Від початку року представники Держпродспоживслужби на території області:

  • перевірили 30 суб’єктів (об’єктів) з масовим перебуванням людей;
  • перевірили30 523 суб’єктів (об’єктів) господарювання;
  • виявили5 800 порушень;
  • склали983 адміністративних протоколів;
  • надали5 598 приписів, пропозицій.

За період з 09.08.2021 року по 15.08.2021 року здійснили 945 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання, виявили порушення на 174 об’єктах. До порушників застосовали відповідні заходи реагування, зокрема: надали 174 приписів, рекомендацій та пропозицій щодо усунення порушень, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області склали 2 протоколи за ст. 42 КУпАП.

Зокрема, обстежили такі об’єкти:

  • 115 закладів громадського харчування;
  • 330 об’єктів торгівлі продовольчими товарами – складено 1 протокол;
  • 231 об’єкт торгівлі непродовольчою групою товарів;
  • 268 інших закладів, в т.ч агропродовольчі ринки, ТРЦ, перукарні, навчальні заклади, АЗС, вокзали, аптеки тощо – складено 1 протокол по ДНЗ.

В ході проведення моніторингових обстежень спеціалісти Держпродспоживслужби проводять бесіди щодо профілактики коронавірусної хвороби та необхідності виконання доручень Прем’єр-міністра України, вимог постанов Кабінету Міністрів України та Головного державного санітарного лікаря України з усіма працівниками та власниками об’єктів.

Поширити:

Post Author: Diana