На Тернопільщині суб’єктів господарювання перевіряють на дотримання карантину

Спеціалісти районних управлінь Держпродспоживслужби в Тернопільській області продовжують моніторингові обстеження та позапланові перевірки підконтрольних об’єктів. В ході відвідувань суб’єктів господарювання фахівці проводять роз’яснювальну роботу щодо дотримання протиепідемічних заходів в умовах карантину по COVID-19. Також реагують на порушення.

Фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області станом на 30 жовтня 2020 року перевірили 19236 суб’єктів (об’єктів) господарювання. Виявили 3438 порушень та склали 563 адміністративних протоколи і 4340 приписів.

За період з 26.10. по 30.10.2020р спеціалісти Держпродспоживслужби на території області перевірили:

18 дошкільних закладі. У 2-х з них – виявили порушення та видали 2 приписи;

4 заклади загальної середньої освіти – порушень не виявили;

32 заклади громадського харчування, на 10-ти з них виявили порушення. Через це склали 4 протоколи та 6 приписів;

234 заклади торгівлі продовольчими товарами (окрім ринків). На 44-х виявили порушення, через що склали 1 протокол та 43 приписи;

72 заклади торгівлі непродовольчими товарами, на 7-ми з них виявили порушення та склали 7 приписів;

3 агропродовольчих ринки, на яких виявили 3 порушення та, відповідно, склали 3 приписи;

48 інших підконтрольних об’єктів (аптеки, розважальні заклади, перукарні, об’єкти водозабезпечення, тощо). На 8-ми з них виявили порушення та склали 2 протоколи і 7 приписів.

Окрім цього, фахівці Держпродспоживслужби під час візитів нагадували представникам підконтрольних об’єктів про вимоги щодо роботи в умовах карантину, надавали роз’яснення та, за потреби, вручали інформаційні матеріали.

Поширити:

Опубліковано: Diana

Post Author: Diana