Начальник Держпродспоживслужби розповів про візит на “Тернопільський м’ясокомбінат”

Начальник ГУ ДПСС у Тернопільській області Василь Хомінець побував з ознайомчим візитом на “Тернопільському м’ясокомбінаті”, своїми враженнями від побаченого він поділився на своїй сторінці facebook.

Приємно вражений європейським підходом до виробництва, де дбають про безпечність продукції та умов праці робітників.

Сьогодні потрібно прикласти максимум зусиль, щоб завоювати довіру і визнання місцевого споживача. Ми бачимо перехід від “радянського совка” до досить потужного виробництва. Однак сподіваюся, Іван Чайківський разом зі своєю командою буде дотримуватися тих вітчизняних та міжнародних стандартів, що дозволить їм вийти на світовий ринок. В свою чергу наші фахівці готові консультувати дане підприємство у цьому питанні. Адже, для нас усіх сьогодні стоїть першочергове завдання – дбати про споживача, про безпечність харчових продуктів які він споживає.

Надіємося на тісну співпрацю, яка в майбутньому принесе користь і розвитку економічного потенціалу області.

 

Поширити:

Post Author: Diana