Команда популярного проекту «Ревізор: Магазини» перевірила один із тернопільських гастрономів.
У 7 випуску 3 сезону від 1 квітня під приціл телевізійників потрапив магазин «Прогрес» на Східному. Цей гастроном працює вже понад 30 років, а деякі працівники тут ще з дня відкриття.
Проте, як виявилося, обладнання у магазині теж не змінювали десятиліттями: холодильники підтримують неправильну температуру, через що продукти швидко псуються.
Також ведуча Ірина Хоменка помітила бруд у холодильній кімнаті де зберігається риба та особисті речі працівників у холодильнику кондитерського відділу. Великою несподіванкою та навіть шоком стало для знімальної команди виявити у бубликах касовий апарат.
Підбиваючи підсумки ведуча сказала, що не робила б покупки у цьому магазині.