У Тернополі за порушення карантину оштрафували працівників закладу громадського харчування

У складі рейдових груп поліцейські виявляють порушення карантинних обмежень в роботі суб’єктів господарювання.

Так в центрі Тернополя, не зважаючи на заборону, свою діяльність здійснював заклад громадського харчування.

Співробітники вуличної ятки, не зважаючи на заборону, виготовляли та здійснювали реалізацію продуктів харчування та напоїв. Щодо даних осіб складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУАП. Якщо ж буде встановлено, що працівники вийшли на роботу з вказівки власника, суб’єкт господарювання теж буде притягнений до відповідальності.

Поліцейські закликають людей з розумінням поставитися до обмежень, без потреби не виходити з помешкання, самоізолюватися і дотримуватися правил гігієни. Той, хто порушуватиме карантинні заходи та своїми протиправними діями наражатиме на небезпеку інших громадян, відповідатиме за це перед законом.

Поширити:

Post Author: Diana