Скуштувати теплі страви можна з 10:00 до 17:00.
Як зазначає власник закладу – перший тиждень їдальня працює у тестовому режимі, щоб оцінити смакові вподобання студентів і зрозуміти, чого покупці бажають найбільше.
«Цього тижня у нас виключно українська кухня, а поступово ми доповнюватимемо меню стравами і азійської, і європейської кухні», – розповідає пан Богдан.
Також власник додав, що реалізувати «Маленький Шеф» допомогли Фонд Державного майна України у Тернопільській області та адміністрація ТНПУ, яке зацікавлене, щоб студентська їдальня повноцінно функціонувала з доступними цінами та смачною їжею на базі університету.
Студентки інженерно-педагогічного факультету поділились першими враженнями після відкриття, проаналізувавши вартість обіду, сервіс і якість їжі.
«Порції доволі великі, що мені навіть було трішки забагато. Я скуштувала плов, біфштекс і компот, то вважаю, що вартість мого обіду повністю виправдала очікування», – розповідає Анжеліка Дудар.
Вікторія Родняна поділилась, що має з чим порівняти «Маленький Шеф», адже до цього навчалась в коледжі, де також обідала у студентській їдальні.
«Відверто кажучи, я приємно здивована порціями в університеті, бо вартість та ж сама, що й в коледжі, але вага доволі відрізняється та я не залишилась голодною після обіду. Дуже сподобався банош: він справді був вершковим, як і має бути. Також спробувала салат із капусти, де капуста не була твердою та сухою, а добре посолена. А котлета по-київськи справді була київською», – з посмішкою розповідає дівчина.
Викладачі відзначили привітність персоналу та допомогу у виборі страв.
Розрахуватись за обід можна як готівкою, так і здійснити безготівковий розрахунок.
Колектив радіє, що на базі університету працює студентська їдальня та вірить, що експерименти з щоденним меню будуть дивувати свого клієнта.
Адміністрація університету продовжує працювати, щоб студентська їдальня функціонувала і в головному корпусі ТНПУ.
Христина Надала