Інгредієнти:
- борошно пшеничне – 120 г;
- молоко 2,5% – 90 мл;
- яблуко – 2 шт.;
- розпушувач – 1 ч. л.;
- цукрова пудра за смаком;
- цукор – 100 г;
- масло вершкове 73% – 50 г;
- яйця курячі – 2 шт.;
- екстракт ванілі – 1/2 ч. л.
Спосіб приготування:
У мисці змішайте яйця з цукром. Додайте молоко, розм’якшене вершкове масло, ванільний екстракт і перемішайте.
Всипте борошно, розпушувач і перемішайте все разом, поки не отримаєте кремоподібну і густу суміш.
Тим часом помийте, обсушіть, почистіть яблука і наріжте тонкими скибочками.
Змастіть сковороду вершковим маслом або олією, викладіть скибочки яблук та залийте зверху тісто. Готуйте на маленькому вогні під кришкою 30 хвилин.