Як приготувати яблучний пиріг на сковорідці?

Чудовий варіант для тих, хто любить готувати швидко та смачно.

Інгредієнти:

  • борошно пшеничне – 120 г;
  • молоко 2,5% – 90 мл;
  • яблуко – 2 шт.;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • цукрова пудра за смаком;
  • цукор – 100 г;
  • масло вершкове 73% – 50 г;
  • яйця курячі – 2 шт.;
  • екстракт ванілі – 1/2 ч. л.

Спосіб приготування:

У мисці змішайте яйця з цукром. Додайте молоко, розм’якшене вершкове масло, ванільний екстракт і перемішайте.

Всипте борошно, розпушувач і перемішайте все разом, поки не отримаєте кремоподібну і густу суміш.

Тим часом помийте, обсушіть, почистіть яблука і наріжте тонкими скибочками.

Змастіть сковороду вершковим маслом або олією, викладіть скибочки яблук та залийте зверху тісто. Готуйте на маленькому вогні під кришкою 30 хвилин.

Поширити:
Джерело: Тернопільська газета