квас Опілля

Зустрічайте новинку від «Опілля» – справжній смак сезону-2024

Улюбленого квасу «Опілля» стало більше. Тернопільська пивоварня розширила лінійку безалкогольних напоїв і випустила квас «Білий».

«Опілля Білий» – це справжній квас, зроблений традиційним українським способом з натуральних складників. Характерна кислинка робить його по-особливому смачним і готовим подарувати свіжість за найспекотнішої погоди.

«Опілля» дбає про задоволення найрізноманітніших смаків покупців. Тому пивоварня постійно розширює асортимент своєї продукції. Новинка сезону-2024 –квас «Білий». У напої – як і в усій продукції «Опілля» – нічого штучного, тільки натуральні компоненти. Їх поєднання шляхом живого бродіння дало можливість створити новий якісний, смачний і корисний продукт – справжній квас «Білий», – пояснюють на «Опіллі».

Світлий ячмінний і пшеничний солод – ось що зумовлює колір і назву напою. Вони ж створюють основу легкого солодового смаку квасу «Білий». У процесі його народження молочна і лимонна кислота поєднуються з рослинним замінником цукру – стевією. Так «Білий» отримує свою особливу кислинку та здобуває можливість дарувати насолоду багатогранним смаком. Виготовлення квасу «Опілля Білий» шляхом живого бродіння зберігає і примножує всю користь його натуральних складників. Дбають про це броварі за допомогою високотехнологічного обладнання. Тому «Опілля Білий» – це корисний продукт, який можна і варто пити не тільки в спеку. Завдяки унікальному поєднанню смаку та якості квас «Опілля» стає невід’ємною складовою здорового способу життя.

«Опілля» давно демонструє, що традиції успішно поєднуються з інноваціями на користь споживачів. Саме споживачі з року в рік присуджують титул «Народного бренду» нашому квасу «Домашній», який у 2023 році ввійшов до трійки найкращих брендів квасу України. Сподіваємося, що квас «Опілля Білий» споживачі також полюблять», – кажуть броварі «Опілля».

Скуштувати новинку сезону вже можна. Шукайте «Опілля Білий» на полицях крамниць і смакуйте справжній квас на здоров’я.

Поширити:

Опубліковано: Іван Газетний

Джерело: Тернопільська газета