2018 приніс Керівнику Нацполіції Тернопільщини генеральське звання

Традиційно так склалося, що напередодні Нового року підбивають підсумки року що минає та будують плани на майбутнє. Сьогодні, в останній день 2018, ми поцікавились у відомих тернополян, що їм запам’яталося у цьому році та чого очікують у новому. Ну і звісно, не обійшлося без привітань з прийдешніми святами.

Олександр Богомол (Начальник ГУНП в Тернопільській області, генерал поліції третього рангу):

Дорогі краяни, сердечно вітаю вас з Новим роком та Різдвом Христовим!

Минув ще один нелегкий для нашого народу рік. Як і попередній, він видався насиченим на події, котрі так чи інакше позначилися на нашому житті. Тому, завершуючи, 2018-ий, візьмімо з собою у майбутнє лише добрий досвід, корисні здобутки, щасливі спогади. Хай все те, що нас засмучувало, розчаровувало, завдавало страждань назавжди залишиться у минулому.

Приємно, що після появи у нашому суспільстві поліції, кожного року відбуваються позитивні зміни. Минулий рік був непростим, однак  він приніс чимало приємних реформувань. Починаючи з 2018 року, соціальна підтримка поліцейського значно покращилася – це + 30% до заробітної плати, якісна іпотечна програма, відшкодування поліцейському витрат за оренду житла, а також належна матеріальна підтримка діяльності всіх структурних підрозділів поліції зі сторони держави. Саме завдяки цьому забезпечується стабільність кадрового потенціалу правоохоронців.

Першочергове завдання поліції  – забезпечити правопорядок та підвищення загального рівня безпеки в регіоні.  Завдяки злагодженій роботі рівень загальної злочинності в області й надалі залишається найнижчим в Україні.  Поліцейськими розкрито всі навмисні вбивства, ефективною була робота щодо розкриття грабежів, крадіжок, шахрайств, дорожньо-транспортних подій з тяжкими наслідками, наркозлочинів. Оперативна обстановка у нас контрольована та стабільна.

У 2018 році я вчергове переконався, що поліція Тернопільщини йде правильним шляхом, оскільки мав за честь отримати високе звання генерала поліції третього рангу . Та це не лише моя заслуга, а всього колективу поліції області.

Напередодні новорічних свят я хочу подякувати всьому особовому складу за самовіддану працю і вірність обов’язку. Вірю, що наступний рік стане роком добрих змін, принесе усім  нові здобутки та ще більше приводів для оптимізму.

Щиро бажаю краянам великої любові, безмежної радості. Хай в наших домівках завжди панує щастя, а в серцях – мир. Здоров’я усім, сили та наснаги!

З новим Роком! Христос Рождається! Славімо Його!

Поширити:

Post Author: Diana