З черемші можна приготувати різноманітні страви: закуски, салати, супи, голубці та котлети. Ця рослина надає традиційним стравам абсолютно нового смаку. Сьогодні пропонуємо посмажити котлети.
Інгредієнти:
800 г змішаного фаршу
8 ст. ложок манної крупи
2 великі цибулини
4 яйця
300 г черемші
1 морквина
1 скл. води
сіль, спеції
Спосіб приготування:
У фарш додати манну крупу, дрібно нарізану цибулю, яйця і добре вимісити. Поступово додати приблизно 200 мл води, продовжуючи вимішувати.
Черемшу нарізати якомога дрібніше і додати до фаршу, перемішати, підсолити, додати дрібно натерту моркву, вимішати. Фарш має вийти однорідним і пишним.
Сформувати котлети, обваляти в сухарях і посмажити на олії або спекти у духовці.