Котлети з черемшою смакують по-особливому

З черемші можна приготувати різноманітні страви: закуски, салати, супи, голубці та котлети. Ця рослина надає традиційним стравам абсолютно нового смаку. Сьогодні пропонуємо посмажити котлети.

Інгредієнти:

800 г змішаного фаршу

8 ст. ложок манної крупи

2 великі цибулини

4 яйця

300 г черемші

1 морквина

1 скл. води

сіль, спеції

Спосіб приготування:

У фарш додати манну крупу, дрібно нарізану цибулю, яйця і добре вимісити. Поступово додати приблизно 200 мл води, продовжуючи вимішувати.

Черемшу нарізати якомога дрібніше і додати до фаршу, перемішати, підсолити, додати дрібно натерту моркву, вимішати. Фарш має вийти однорідним і пишним.

Сформувати котлети, обваляти в сухарях і посмажити на олії або спекти у духовці.

Поширити:

Опубліковано: Іван Газетний

Джерело: Агротер