Впродовж тижня на Тернопільщині здійснено понад 1600 моніторингових обстежень

Від початку року спеціалісти Держпродспоживслужби:

  • Перевірено 47 350 суб’єктів (об’єктів) господарювання;
  • Виявлено 9 655 порушень;
  • Складено 1496 адміністративних протоколів;
  • Надано 9 373 приписи, пропозиції.

За період з 15.11.2021 року по 21.11.2021 року представники Держпродспоживслужби здійснили 1665 моніторингових обстежень суб’єктів господарювання, під час яких виявили порушення на 372 об’єктах. До порушників застосовували відповідні заходи реагування, зокрема: надали 364 приписи, рекомендації та пропозиції щодо усунення порушень, спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області склали 3 протоколи за ст. 42 КУпАП та спільно з представниками Національної поліції склали 49 протоколів за ст. 44-3 КУпАП.

Зокрема, обстежили такі об’єкти:

  • 224 заклади громадського харчування (2 протоколи);
  • 644 об’єкти торгівлі продовольчими товарами (37 протоколів);
  • 428 об’єктів торгівлі непродовольчою групою товарів (4 протоколи);
  • 9 агропродовольчих ринків (1 протокол);
  • 360 інших закладів, в т.ч, ТРЦ, перукарні, навчальні заклади, АЗС, вокзали, готелі, спортивні зали, фітнес-клуби, басейни, аптеки тощо – (8 протоколів).

З метою забезпечення контролю за дотриманням обмежувальних протиепідемічних заходів щодо запобігання поширення COVID-19 представники Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області працюють у складі мобільних бригад з представниками органів місцевого самоврядування та Національної поліції, а також самостійно здійснюють позапланові обстеження об’єктів нагляду відповідно до наказів Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області.

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області проводять роз’яснювальну роботу серед населення, надають інформацію щодо результатів моніторингових обстежень, дотримання запроваджених на території області карантинних вимог.

Поширити:

Post Author: Diana