У Тернополі відкрили популярний заклад швидкого харчування

Вчора, 8 листопада, у Тернополі відбулося урочисте відкриття МакДональдз. На урочистості завітали генеральний директор компанії МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський, Надзвичайний і Повноважний Посол США в Україні Марі Йованович, мер Тернополя Сергія Надала та очільник області Степан Барна.

Марі Йованович у своєму виступі наголосила, що МакДональдз є прикладом однієї із передових компаній в США, і відкриттю їхніх закладів харчування передує масштабне дослідження економіки та бізнес-клімату того міста, де будуть вкладені інвестиції компанії. І саме відкриття ресторану  МакДональдз у Тернополі демонструє високий рівень бізнес-довіри та позитивний інвестиційний клімат для іноземних компаній.

«Я сподіваюся, що всі раді з того, що в Тернополі тепер є можливість спробувати картоплю-фрі і бургер в МакДональдз. Але я також хочу сказати, що як голова облдержадміністрації, так і мер міста, знають: йдеться не лише про смачну їжу. А перш за все – про довіру компаній із світовим ім’ям до міста, про інвестиції в економіку і сприятливий бізнес-клімат», – акцентувала пані Посол.

У свою чергу, як поінформував генеральний директор компанії МакДональдз в Україні Гжегож Хмелярський, сервіс у МакДональдз – це поєднання технологій та піклування про кожного клієнта. Тут ви зможете скористатися терміналами самообслуговування, вам запропонують обслуговування за столиками. Всі страви готуються виключно під замовлення. Відкриття МакДональдз  у Тернополі – це інвестиції в людей та бюджет міста. «Щорічно близько мільйона гривень податків буде спрямовуватися у місцевий бюджет. Також це завжди інвестиція в економіку країни. Цього разу інвестиції у будівництво склали 46,5 млн. грн.», – повідомив він.

Нагадаємо, перший у місті МакДональдз, загальною площею 520 кв. м. та місткістю 240 місць, розташований на Майдані Перемоги та є дев’ятим закладом МакДональдз в Україні з досвідом майбутнього. У ресторані працює послуга МакДрайв, а також функціонує відкрита тераса та дитячі атракціони. Всередині закладу встановлені термінали самообслуговування, завдяки яким можна здійснити замовлення, а касова зона розділена на розрахункову та зону видачі страв, що значно пришвидшить процес замовлення. Окрім того, гостям пропонується обслуговування за столиками, у пошуку якого відвідувачам допоможе Експерт з гостинності (нова позиція у МакДональдз).  А завдяки новому принципу роботи кухні “Приготовано для тебе”, гості самі можуть додавати чи усунути певні інгредієнти у стравах на власний смак.

Поширити:

Опубліковано: Diana

Post Author: Diana